xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

η ιστορική συνέχεια της εκκλησίας του Χριστού από την αγία πεντηκοστή μέχρι σήμερα


Αυτή είναι η ιστορική συνέχεια της εκκλησίας του Χριστού
από την αγία πεντηκοστή μέχρι σήμερα , όλα τα σχίζματα και οί αιρέσεις που αποκόπηκαν από τό σώμα τής ορθοδόξου εκκλησίας, με τρλευταίο το σχίζμα τών νεο-χριστομάχων του Χρυσόστομου Τζανή που πιστεύουν ότι καφαλή τής εκκλησίας είναι μόνο η ανθρώπινη φύση του Κυρίου και θεού μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , μελετήσται καλά τον πίνακα γιά νά δήται ότι η εκκλησία του Χριστού ανά τούς αιώνας ήταν πάντοτε πολεμουμένη αλλά ποτέ νικημένη , εκκατοντάδες αιρέσεις και σχίζματα στά 2000 χρόνια ιστορίας !
με μεγαλύτερο από όλα το σχίζμα τής αίρεσης του ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ -ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ!Η εκκλησία υπάρχει καί θά υπάρχει είς τούς αιώνας έστω καί άν αποτελείται από ελάχιστα στρατευομένα μέλοι επί τής γής! όλες οι άλλες ονομαζόμενες εκκλησίες δέν είναι τού ΧΡΙΣΤΟΥ αλλά τού αντιχρίστου!αυτές οι λεγόμενες εκκλησίες στήν εποχή μας είναι:
    1ον. η εκκλησία του οικουμενισμού που περιλαμβάνη όλα τά πατριαρχεία,τις τοπικές εκκλησίες, την εκκλησία του νέου ημερολογίου της ελλάδος,και όλους όσους κοινωνούν με τους αιρετικούς.
    2ον. η παπική εκκλησία καί όλες οι εκκλησίες του σατανά που προέκυψαν από αυτή.
    3ον. οι λεγόμενες εκκλησίες τών Γ.Ο.Χ. οι οποίες προέρχονται απο το σχίζμα του πρώην φλωρίνης Χρυσοστόμου, οι οποίες είναι η ουνία στο χώρο τών ορθοδόξων χριστιανών του παλαιού ημερολογίου.
    4ον. η σύνοδος του λεγόμενου αρχιεπισκόπου τών Γ.Ο.Χ. Νικολάου Μεσιακάρη, η οποία αποσχίστικε και καταδικάστικε απο τήν ορθόδοξο εκκλησία λόγο τών νεο-εικονομαχικών φρονιμάτων που έχει και λόγο της καταστροφής αγίων εικόνων.
    5ον.Η σύνοδος του κύρικου κοντογιάννη .
    6ον.Η σύνοδος του Χρυσόστομου Τζανή , η οποία έχει τήν πιό φρικτή καί θανάσημη αίρεση τής Χριστομαχίας-εκκλησιομαχίας.
'Ολες οι ανωτέρω αναφορές και καταγγελίες είναι εύκολο να αποδειχτούν γιά όποιον πραγματικά φοβάτε γιά τήν σωτηρία τής ψυχής του , καί θέλει να βεβαιωθή ότι ανήκει στήν μόνη αληθηνή ορθόδοξο εκκλησία του ΧΡΙΣΤΟΥ!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου