xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ


ΤΟ ΝΑΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΟΧΙ  

Το δημοψήφισμα τελείωσε , ασχέτως του αποτελέσματος σύντομα θα αρχίσει η τρίτη πράξη του δράματος των γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην περιοχή μας !!!
Άλλος ψήφισε ναι , άλλος όχι , όλοι όμως ανησύχησαν που έκλισαν οι τράπεζες !!
Κανένας όμως δεν ανησυχεί που η μια και μοναδική τράπεζα , η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , είναι κλειστή εδώ και 90 χρόνια για το πλήθος των νεοελλήνων !!
Είναι κλειστή και στερημένη της Θείας Χάριτος λόγο της αιρέσεως του νέο- ημερολογιτισμού –οικουμενισμού !!
Κανένας δεν ανησύχησε για τα εκατομμύρια των ελληνόπουλων που είναι αβάπτιστα λόγο μη σωστής τελέσεως του μυστηρίου της βαπτίσεως ,από τους δημοσίους υπαλλήλους κληρικούς της κρατικής εκκλησίας!!
Τώρα στην Τρίτη και χειρότερη πράξη του δράματος που θα παιχθεί είτε με το ναι είτε με το όχι , η μόνη σωτηρία των Ελλήνων είναι η μετάνοια και η επιστροφή στην ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !! στην Εκκλησία των Αγίων Πατέρων , διότι χωρίς αυτή είτε σαν άτομα είτε σαν έθνος αυτά που ζήσαμε και ζούμε δεν είναι τίποτε , μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε όταν ξεκινήσει η εφαρμογή της τρίτης πράξεως των σκοτεινών κέντρων που κατευθύνουν τις γεωπολιτικές εξελίξεις και ανακατατάξεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου