xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ Η νέα εικονομαχία είναι εδώ οι αιρετικοί νέο εικονομάχοι , του νέου και του παλαιού ημερολογίου , γνήσια τέκνα του οικουμενισμού πολεμούν με λύσσα την εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!

Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
Η νέα εικονομαχία είναι εδώ οι  αιρετικοί νέο εικονομάχοι , του νέου και του παλαιού ημερολογίου ,  γνήσια τέκνα του οικουμενισμού πολεμούν με λύσσα  την εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ! 


















1 σχόλιο:

  1. Μελέτη τοῦ θέματος εἰς βάθος καὶ πλάτος.
    Ἀκλόνητες μαρτυρίες περὶ τῆς ἐμφανίσεως καὶ εἰκονίσεως τοῦ Θεοῦ Πατρός.
    Ἀποκαλυπτικὰ τὰ στοιχεῖα γιὰ τὴν Ληστρικὴ Σύνοδο τῆς Μόσχας τὸ 1666.
    Ἡ σελίδα 23 ἀνοίγει καὶ τῶν τυφλῶν τὰ μάτια.

    Radiopro Radioprotv

    ΑπάντησηΔιαγραφή