xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΝΕΟ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΩΝ Αναίρεσις και ανατροπή του νέο εικονομαχικού βιβλίου απηγορευμένες απεικονίσεις

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΝΕΟ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΩΝ
Αναίρεσις και ανατροπή του νέο εικονομαχικού βιβλίου  απηγορευμένες απεικονίσεις

Αφιερωμένο προς πάντας  τους  ευσεβείς – και όχι ευσεβιστές- ορθοδόξους  χριστιανούς τους θέλοντας σωθείναι  και γνώσιν της Ευσεβίας  ελθείν !

Αγαπητοί, μη πιστεύετε σε κάθε πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα αν είναι από τον Θεό· επειδή, πολλοί ψευδοπροφήτες έχουν βγει στον κόσμο” (Α΄ Ιων. 4:1).
“Ερευνάτε τας Γραφάς... εκείναι εισίν αι μαρτυρούσαι περί εμού” (Ιωαν. 5,39)
Η συνέπειες  του οικουμενισμού στην πρώην  ορθόδοξο εκκλησία δεν ήταν  μόνο η αναθεματισμένη  αλλαγή του ημερολογίου  αλλά και η εισαγωγή πολλών αιρέσεων και πλανών προς αλλοίωση του ορθοδόξου φρονήματος των ορθοδόξων !
Έτσι λίγα  χρόνια μετά την επιβολή του νέου ημερολογίου άρχισε μέσω των αλωμένων από τον οικουμενισμό θεολογικών σχολών και διαφόρων <<θεολογικών >> κύκλων να προβάλλονται  διάφορες παλαιές αιρέσεις ως  ορθόδοξες με σκοπό να οδηγήσουν τους πιστούς  στην αποδοχή  της  αντιχρίστου    θρησκείας του οικουμενισμού – συγκρητισμού και της ειδωλολατρίας !!  δυστυχώς  πολλές  από αυτές τις αιρέσεις τις εγκολπώθηκαν  εκτός από τους νεοημερολογήτες  και κάποιες ομάδες των λεγόμενων Γ.Ο.Χ.
Μία από τις φοβερότερες αυτές αιρέσεις είναι  και  η ιουδαϊζουσα  αίρεση της εικονομαχίας της οποίας  οπαδοί είναι εκτός από τους οικουμενιστές και << παραδοσιακοί>> κληρικοί του νέου όπως ο π. Θεόδωρος Ζήσης , Μάρκος Μανώλης , κ.α.
Στις δε ομάδες των λεγομένων  ΓΌ.Χ. Η ομάδα των οικουμενιστών φλωρινέων του Καλλίνικου Σαραντόπουλου , και οι ομάδες των << επισκόπων >> Στέφανου Τσακίρογλου ,και Κύρικου Κοντογιάννη !

Εύχομαι το κάτωθι  βιβλίο να βοηθήσει τους καλοπροαίρετους  πιστούς που πρόσκεινται  στις ανωτέρω  ομάδες του νέου και παλαιού ημερολογίου να καταλάβουν το μέγεθος της πλάνης που τους έχουν οδηγήσει και να επιστρέψουν στην ορθόδοξο ομολογία και ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!



















































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου