xristianorthodoxipisti.blogspot.gr ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΙΜΕΝΑ / ΑΡΘΡΑ
Εθνικά - Κοινωνικά - Ιστορικά θέματα
Ε-mail: teldoum@yahoo.gr FB: https://www.facebook.com/telemachos.doumanes

«...τῇ γαρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διά τῆς πίστεως· και τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. αὐτοῦ γάρ ἐσμεν ποίημα, κτισθέντες ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ ἐπι ἔργοις ἀγαθοῖς, οἷς προητοίμασεν ὁ Θεός ἵνα ἐν αὐτοῖς περιπατήσωμεν...» (Εφεσίους β’ 8-10)

«...Πολλοί εσμέν οι λέγοντες, ολίγοι δε οι ποιούντες. αλλ’ούν τον λόγον του Θεού ουδείς ώφειλε νοθεύειν διά την ιδίαν αμέλειαν, αλλ’ ομολογείν μεν την εαυτού ασθένειαν, μη αποκρύπτειν δε την του Θεού αλήθειαν, ίνα μή υπόδικοι γενώμεθα, μετά της των εντολών παραβάσεως, και της του λόγου του Θεού παρεξηγήσεως...» (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής p.g.90,1069.360)

8 τῇ γὰρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διὰ τῆς πίστεως· καὶ τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, 9 οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. Εφεσίους β’ 8-10 Η αιρετική συνέλευση των οικουμενιστών στην Κρήτη , ως αποτέλεσμα της αποσχίσεως της Ελληνικής Εκκλησίας από την Εκκλησία του Θεού , οι λεγόμενοι αντιοικουμενιστές , η ιστορία του οικουμενισμού ! Και πως ο πανάγαθος Θεός διαφύλαξε την Εκκλησία του ,και διέσωσε έως σήμερα την Αποστολική Πίστη και Διαδοχή της ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ!

8 τῇ γὰρ χάριτί ἐστε σεσωσμένοι διὰ τῆς πίστεως· καὶ τοῦτο οὐκ ἐξ ὑμῶν, Θεοῦ τὸ δῶρον, 9 οὐκ ἐξ ἔργων, ἵνα μή τις καυχήσηται. Εφεσίους β’ 8-10
Η αιρετική συνέλευση  των οικουμενιστών  στην  Κρήτη , ως αποτέλεσμα της αποσχίσεως  της Ελληνικής Εκκλησίας από την Εκκλησία του Θεού
, οι λεγόμενοι  αντιοικουμενιστές ,  η ιστορία του οικουμενισμού ! Και πως ο πανάγαθος Θεός διαφύλαξε  την Εκκλησία του ,και  διέσωσε έως σήμερα την Αποστολική Πίστη και Διαδοχή της ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ!
 
Η διάβρωση  της ορθοδοξίας υπό του αντίχριστου  οικουμενισμού  δεν έγινε  σήμερα  αλλά  συντελείται εδώ  και πολλά  χρόνια !
Σχεδόν  100 χρόνια ο ψυχοβόρος όφις  της  παναιρέσεως  του οικουμενισμού κατατρώγει τις  ψυχές  των ορθοδόξων και τις οδηγεί σιδηροδέσμιες στα  τάρταρα  της κολάσεως έχοντας  πιστούς  εντολοδόχους οπαδούς και καθοδηγητάς τους  επισκόπους , κληρικούς και  γεροντάδες  μοναχούς  ,των λεγομένων  ορθοδόξων  εκκλησιών !!

Εδώ και  πολλά  χρόνια  διάφοροι  << πεφωτισμένοι >> θεολόγοι  και  κληρικοί  της ελληνικής  και παγκόσμιας << ορθοδόξου εκκλησίας >> διαμαρτύρονται για τα όσα γίνονται στον χώρο των λεγομένων Ορθοδόξων σε σχέση με τους αιρετικούς παπικούς , προτεστάντες αλλά και ειδωλολάτρες αλλά μένουν μόνο στην διαμαρτυρία  μη τολμώντας  να πράξουν αυτό που ορίζουν οι Ιεροί κανόνες και οι Άγιοι της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !
Αυτό συμβαίνει είτε διότι  φοβούνται να μην χάσουν τον μισθό τους υπό της εβραϊκής πολιτείας , είτε είναι φαρισαίοι υποκριτές διορισμένοι από τους οικουμενιστάς δια να καθησυχάζουν με τα  αντι-οικουμενιστικά κείμενα και τις διαμαρτυρίες τους  την συνείδηση του πιστού λαού , ο οποίος λαός δεν ακούει τους Αγίους , τους Πατέρες , τους Ομολογητάς της Πίστεως που έχυσαν το αίμα τους , διώχθηκαν , εξορίσθηκαν , φυλακίσθηκαν , για να έχουμε εμείς σήμερα πλήρη και τελεία γνώση της Ορθοδόξου Πίστεως , αλλά ακολουθεί λαοπλάνους ψευδο- ομολογητάς οι οποίοι τον παραπλανούν εδώ και 90 χρόνια μη λέγοντας τους όλη την αλήθεια για το τι είναι ο οικουμενισμός , και πώς κατόρθωσε μέσα από την αλλαγή του ημερολογίου να διαβρώσει τελείως την Εκκλησία της Ελλάδος  , και να την παραδώσει στα νύχια  του αντίχριστου πανθρησκειακού συγκρητισμού !!  

Δεν μπορούν , δεν τολμούν , δεν θέλουν να ομολογήσουν οι μεγαλόσχημοι αυτοί κληρικοί ότι σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες από τα γεγονότα του 1924 ( αλλαγή του ημερολογίου) και ιδικά από το 1948 (  ίδρυση του σατανικού Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών ) η κρατική εκκλησία της Ελλάδος , αλλά και τα Πατριαρχεία , έχουν στο κεφάλι τους τα αναθέματα και αφορισμούς όλων των οικουμενικών και τοπικών Αγίων Συνόδων , και ως εκ τούτου δεν έχουν ούτε ΙΕΡΩΣΥΝΗ , ούτε ΜΥΣΤΗΡΙΑ , ούτε βεβαίως και Αγιαστική και σωστική χάρι!! Διότι είναι μέλλει πλέον ,κλήρος και λαός ,ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ αλλά της εκκλησίας του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!! 
Κάτωθι παραθέτωμεν ένα βίντεο του θεολόγου και καθηγητού πανεπιστημίου  π. Θεόδωρου Ζήση , που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω , ολίγα ντοκουμέντα περί των κατορθωμάτων των οικουμενιστών κληρικών , αποδείξεις της καταδίκης και αναθεματισμού του νέου ημερολογιου , και απόσπασμα από την μεγάλη Θρησκευτική  και Ηθική Εγκυκλοπαίδειαa  thia. περί τις ιδρύσεως και εξελίξεως της αιρέσεως του οικουμενισμού!
πηγές βιβλιογραφίας που αποδεικνύουν τον αναθεματισμό και καταδίκη του ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ και όσους το ακολουθούν.














αποφάσεις και γνώμες Αγίων της Εκκλησίας !!




















Τα αίσχη των οικουμενιστών και η προδοσία της πίστεως !!












οι αγώνες των πιστών στήν παράδοση και τούς ιερούς κανόνες Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών !



Η ιστορία και η εξέλιξη του οικουμενισμού!! από την μεγάλη Θρησκευτική  και Ηθική Εγκυκλοπαίδειαa  thia.

































Πώς ο πανάγαθος Θεός διαφύλαξε  την Εκκλησία του και δια του Αγίου επισκόπου Ματθαίου Καρπαθάκη διέσωσε έως σήμερα την Αποστολική Πίστη και Διαδοχή της ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ! 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου